Demonstraţia de prostie

Azi de dimineaţă observ că mi s-a blocat contul pe o scîrboşenie cu pretenţii, anume motociclism.ro.

Pe ce motiv?

Că vezi don’le, JIGNIRI. Adecă le zic PROSTOILOR că se lasă călăriţi de unguri. Asta e jignire! GRAVĂ! =))

Cît de CRETIN trebe să fie un humanoid, să fie FUTUT de unguri şi ţigani, zi de zi pas cu pas?!?! Şi başca moţul pe căcat, să ise pară şi că el este buricul pămîntului, cel mai ales dintre popoare, că el este foarte în regulă, ba chiar exemplar?

Prea dobitoc să vadă că e o simplă adunătură de sclavi, trăind cel mai prost dintr-o uniune ce vrea chipurile să ajute, avînd costuri de trai egale sau mai scumpe decît în alte ţări, unde se cîştigă, mediu, între cinci şi zece ori mai mult.

Asta, nu este suficient să îşi dea seama cît de cretinoid poate trăi.

Nu beleşte ochii puţin în istorie, să vadă că este de fapt un sub-popor, o populaţie întîmplător vorbitoare de aceiaşi limbă. Element care nu este definitor ca neam şi popor. De exemplu, în peninsula italică se vorbesc mai multe dialecte, cel napoletan diferind total faţă de cel romagnol. Se poate vorbi de poporul napoletan şi cel romagnol? NU! Acelaşi lucru se întîmplă şi în cazul sub-poporului romînesc.

Şi aşa că mi-am dat seama de o poveste….

Vine hoţul.  Latră săracul cîine de rupe norii. Stăpînul doarme pe-o ureche. Ba chiar cînd se trezeşte, ţîbă deranjat la căţel. Căţelul tace… hoţul îşi vede de treaba lui… iar cînd stăpînul iese dimineaţă afară şi vede, îşi pune mîinile în cap, ba chiar îl mai ia şi la bătaie pe săracul cîine….

Acu’, cîinele se gîndeşte: aş pleca, dar în altă parte stăpînii sunt la fel de proşti. Iar dacă nimeresc vreunul bun, ăla are deja cîine. Aşa că mai bine stau aici, măcar cunosc ograda….

Sănătoşi să fim, că de prostie nu ducem lipsă.

 

Reclame
Categorii: DESPRE | 3 comentarii

Navigare în articol

3 gânduri despre „Demonstraţia de prostie

  1. Boby

    Dragul meu mic vadim. Esti un mic jeg fascist. Ceea ce ar fi bine sa stii ca in Tyrolul de sud e oficiala Germana, si e oficiala pt etnicii germani, nu pentru italieni. Exista si franceza oficiala pe alocuri tot la italieni. Si ei tot latini sunt. Doar ca sunt macar latini adevarati. Asta nu inseamna nimic, decat o gandire de departe mai putin rudimentara ca a ta. Nu am sa iti vorbesc de Elvetia. Nici macar nu meriti sa afli ca tara asta exista.

    • Dac-ai fi aşa deştept precum te caci pe tine, ai FACE ceva pentru adunătura din care provii. În rest, mîncăi ca tine, e plină lumea. Siktir, mă boule. Inventator de Elveţie.

  2. Romanasul

    Eu cred ca pentru vocabular ai primit suspendarea aia 🙂 tourette-ul merita un control mic, din cand in cand 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: